AwakingDreamer
Uustulnuk
Pole sees

Pilve peal, päikese käes.
Postitused: 20
Võrumaa
sugu:
|
Aga energeetiliselt on võimalik seda igalühel endal puhastada:
KODU PUHASTAMISEST ENERGEETILISELT.
Kodu energeetika puhastamiseks nõuanded !
Meie kõikkide kodud pole just puhtad , paljud kurdavad , et raske on olla ja ängistav .
Kodudes võib leiduda palju musta energiat ja ka vaimolendeid .
Kirjutan teile mõned soovitused , kuidas saate ise oma kodu puhastada , kui tunnete et selleks vajadus on .
Võtke küünal ja süüdake see põlema . Hoidke küünal vasakus käes ja nõnda hoidke kõik ruumid läbi käies ning öeldes järgmised sõnad – PALVE KODU PUHASTAMISEKS :
Isa , kes oled taevas , palun abi minu kodu puhastamiseks . Palun võta ära enda juurde kõik vaimolendid , kes ei kuulu siia ja ei pea minu kodus olema. Kallis Isa , suuna puhast energiat minu kodu seintele , põrandale ja laele , nurkadesse ja keldrisse , katusele ja akendele , kõikjale kus must energia olla võib . Palun Sinult Isa puhast õhku mu kodusse lasta , mida kerge hingata ja seeläbi kõik siin elavad inimesed end hästi saavad tundma . Soovin , et mu kodu oleks puhtaim paik kogu maal. Aamen.
Kodu on meie maa , kus elame . Terve universum on meie kodu . Ise oleme endale kodu , kus hinge pelgupaik. Kodu on kaunis , kui seda ise teed , see on sinu seesmine ilu väljaspoolt . Kodu on kallis ka siis kui ta on väike . Kodus las alati paista päike , nii nagu sinu hingeski . Kodu on muud kui mälestused , need on hetked ,mida tagasi ei saa . Kodus on magus magada , see on sinu häll . Kodus oled kui väike laps , seal oled sina ise - nii nagu oled . Kodu on koht , kus keegi ei käse ega keela - seal on vabadus . Kodu on võrratu , koduta ei pea keegi olema .
|